Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : RayaR Channel / Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης.

Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο
Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο from www.kalimera-ellada.gr
27 σεπτεμβρίου 2021 / 19:32 . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου.

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

27 σεπτεμβρίου 2021 / 19:32 . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Πανικός επικράτησε στο ηράκλειο από ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 09.15 το πρωί της δευτέρας (27/9). Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα .

Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο
Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο from www.kalimera-ellada.gr
Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης.

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Πανικός επικράτησε στο ηράκλειο από ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 09.15 το πρωί της δευτέρας (27/9). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης.

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Πανικός επικράτησε στο ηράκλειο από ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 09.15 το πρωί της δευτέρας (27/9).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο
Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο from www.kalimera-ellada.gr
Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 19:32 . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 .

Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Πανικός επικράτησε στο ηράκλειο από ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 09.15 το πρωί της δευτέρας (27/9). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης.

Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : RayaR Channel / Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης.. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης.